Het laatste nieuws


Het laatste nieuws in omgekeerd chronologische volgorde:


Dit weekend werden we opgeschrikt door het trieste bericht dat onze oud-voorzitter Martin van Peppen op dinsdag 14 augustus is overleden.

De begrafenis vindt plaats op maandag 20 augustus om 14 uur. Zie verder de rouwkaart hieronder:

Oud-voorzitter Martin van Peppen overleden
(klik op het plaatje voor een vergroting)

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Het bestuur van Redeoss


Ons bereikte het trieste bericht dat op zaterdag 2 augustus Coby van Geest - Gielesen is overleden op 66-jarige leeftijd.

Coby van Geest - Gielesen
(klik op het plaatje voor een vergroting)

Lange tijd had Coby bij Redeoss de leiding over de (les)zwemsectie. In 2010 is ze daarmee gestopt; tot de zomer van 2008 was ze daarbij ook zelf actief in het zwembad.

Wij wensen haar familie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Het bestuur van Redeoss


Nieuw in 2018 is de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in Delft, Midden-Delfland, Lansingerland, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. In 2018 wordt een totaalbedrag van € 75.000 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe campagne vervangt de Rabobank Sponsorfietstocht, waar verenigingen en stichtingen konden fietsen om een donatie te ontvangen.

Meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne in 2018
Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen zich tussen juni en september aanmelden voor deze campagne. Dat heeft Redeoss inmiddels gedaan. Vervolgens ontvangen alle leden van Rabobank Zuid-Holland Midden op 2 oktober een digitale stemkaart waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en stichting(en). In de Rabo Bankieren App of via Rabo Internetbankieren kun je eenvoudig je e-mailadres doorgeven of aanpassen.


Redeoss gaat ook dit jaar weer meedoen met de Grote Clubactie. Zoals iedereen weet moeten we acties ondernemen om de verhoogde kosten voor de huur van de kleine en de grote sportzaal en het zwembad te kunnen bekostigen. Om het sporten bij Redeoss betaalbaar te houden, moeten we proberen om met z'n allen extra inkomsten te genereren.

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas!

Alle leden kunnen (uiteraard) meedoen met de Grote Clubactie. Voor degene die voor Redeoss de meeste loten weet te verkopen stelt de penningmeester weer een leuke prijs beschikbaar!

Lotenverkopers van de Grote Clubactie mogen vanaf zaterdag 15 september op pad met de intekenlijsten. Elk lot kost € 3,- en daarvan gaat dus maar liefst € 2,40 naar de vereniging. Er wordt weer met machtigingen gewerkt. Dat betekent dat we slechts eenmaal langs de deur hoeven (alleen om te verkopen); de betaling vindt dan plaats via die (eenmalige) machtiging. De koper ontvangt het lotnummer via het bankafschrift.

De lotenverkoop van de Grote Clubactie begint dus op zaterdag 15 september. De uiterste inleverdatum van de boekjes met de verkochte loten is zaterdag 17 november. De trekking van de loterij is op woensdag 12 december. De publicatie van de trekkingsuitslag volgt dan op donderdag 13 december. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 100.000,-. Maar er zijn uiteraard ook nog vele andere kleinere prijzen.

Online lotenverkoop
Het is ook mogelijk om online loten te kopen voor de Grote Clubactie. Kent u iemand die op deze manier loten zou willen kopen voor Redeoss? Geef dan de volgende link door (beschikbaar vanaf zaterdag 15 september):


http://clubactie.nl/actie/Redeoss


Contactpersoon
De coördinator van de Grote Clubactie voor Redeoss is Job Duijndam (e-mail: job@redeoss.nl).


Delft, 3 juli 2018

Beste sporters,

De zomersluiting van fitness wijkt af van de zomerstop van Redeoss. Er is in de zomervakantie wel fitness, behalve op de volgende data:

  • Maandag 30 juli en maandag 6 augustus.
  • Woensdag 25 juli en woensdag 1 augustus.
  • Donderdag 26 juli en donderdag 16 augustus.

Hartelijke groet, Marten


Archief

Minder recent nieuws kunt u vinden in het archief:

Weet u nog meer nieuws dat hier eigenlijk gemeld zou moeten worden? Neem dan a.u.b. contact op met de webmaster: Roelof Koekoek stuur een e-mail


Laatst gewijzigd op 19 augustus 2018