Het laatste nieuws


Het laatste nieuws in omgekeerd chronologische volgorde:(klik op het plaatje voor een vergroting)

De vakantie is weer voorbij en het eerste toernooi staat alweer voor de deur. Niet een officieel ranglijsttoernooi voor de parasportcompetitie, dat nog niet, maar de open Zoetermeerse kampioenschappen werden op 1 september gespeeld. Job en Monique wilden wel eens kijken hoe ze bij dit soort toernooien mee konden komen. Kampioen zouden ze niet worden, dat werd op dinsdag 28 augustus al gespeeld door de ere- t/m 3e klasse, volgens de valide sterkte klasse.

De organisatie had voor ons gekeken in welke sterkte klasse onze spelers hoorden. En zo gebeurde het dat Job uitkwam in klasse 6 en Monique in klasse 5, ieder in een vierpersoons poule. Er stonden voor de spelers per poule twee tafels klaar. Er kon dus gewoon door gespeeld worden en tellen dat deden de spelers zelf.

Job in actie in Zoetermeer
Job in actie in Zoetermeer
(klik op de foto voor een vergroting)

Job begon heel sterk met een viersetter. Maar helaas won hij deze wedstrijd niet. Job speelde als volgt zijn wedstrijden:

wedstrijd 1poule11-6, 8-11, 6-11 en 10-12
wedstrijd 2poule10-12, 7-11 en 6-11
wedstrijd 3poule11-13, 7-11 en 9-11

De nummers 1 t/m 3 gingen door naar de halve finale. Dat zat er voor Job niet in. De setstanden laten wel zien dat er nog heel veel mogelijk is een volgende keer.

Monique in actie in Zoetermeer
Monique in actie in Zoetermeer
(klik op de foto voor een vergroting)

Ook Monique had drie wedstrijden te spelen. Zij won één wedstrijd en speelde nog twee spannende wedstrijden. Monique speelde haar wedstrijden als volgt:

wedstrijd 1poule11-7, 11-13, 11-9, 5-11 en 5-11
wedstrijd 2poule12-14, 11-8, 11-8, 9-11 en 11-8
wedstrijd 3poule11-4, 11-13 en 1-11
wedstrijd 4halve finale6-11, 9-11 en 8-11

Zij kwam dus wel een ronde verder, maar daarna was het voor haar ook afgelopen. Allebei onze spelers waren niet geheel ontevreden over hun spel.

Wel is er nog veel training nodig om nog beter mee te tellen bij zowel de validen toernooien in de regio als bij het paracompetitie seizoen 2018-2019.

Monique


Zie ook:


Hallo sporters en kader,

Ook dit jaar is er weer de speculaaspoppenactie, om de kas van Redeoss wat extra te vullen.

De prijs is € 4,50 per stuk, daarvan is dan € 1,25 voor Redeoss.

Je kunt er niets mee winnen, maar wel heb je met Sinterklaas dan een heerlijke speculaaspop van 500 gram met amandelnoten.

Dus vraag je ouders, opa's en oma's, vrienden en kennissen, je leerkracht.

En je hebt er dan waarschijnlijk al zo drie verkocht. Voor de werkenden onder ons: misschien wil je baas als presentje voor het personeel er wel een aantal kopen.

Of je kunt er één voor je hulp nemen als presentje voor 5 december.

Het formulier kunt u hier downloaden:

Iedere dinsdag- en donderdagavond ben ik in de sporthal.

Op zaterdag in de sportkantine.

Maar je kunt de lijst en het geld ook bij de leiding van je sport afgeven, dan krijg ik het wel weer van hen.

De uiterste inleverdatum is donderdag 18 oktober.

We hopen ze vanaf dinsdag 13 november te kunnen leveren.

Heel veel succes, Lenie


Donderdagavond 27 september starten de klaverjassers weer om de prijzen, punten, wisselbeker en dat vier avonden tot de kerst in de najaarsserie.

We hopen weer met 7 of 8 tafels te kunnen spelen onder leiding van Nicolien en Henk v.d. Bosch die als vanouds voor een mooie prijzentafel zorgdragen.

Ook zijn er prijsjes te winnen in de geluksronden en met de loterij.

We hopen jullie allen weer te zien op onze speelavonden.

Mocht je een avond niet kunnen, probeer iemand te charteren of geef dit even door aan aad@redeoss.nl.

De speellocatie is als vanouds de Sportkantine van Sophia Revalidatie, Reinier de Graafweg 1 te Delft.

Rooster speelavonden:

  • donderdag 27 september, 19:30 uur
  • donderdag 25 oktober, 19:30 uur
  • donderdag 29 november, 19:30 uur
  • donderdag 20 december, 19:15 uur.

Met vriendelijke groet,

Aad Verbeek


Dit weekend werden we opgeschrikt door het trieste bericht dat onze oud-voorzitter en erelid Martin van Peppen op dinsdag 14 augustus is overleden.

De begrafenis vindt plaats op maandag 20 augustus om 14 uur. Zie verder de rouwkaart hieronder:

Oud-voorzitter Martin van Peppen overleden
(klik op het plaatje voor een vergroting)

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Het bestuur van Redeoss


Ons bereikte het trieste bericht dat op zaterdag 2 augustus Coby van Geest - Gielesen is overleden op 66-jarige leeftijd.

Coby van Geest - Gielesen
(klik op het plaatje voor een vergroting)

Lange tijd had Coby bij Redeoss de leiding over de (les)zwemsectie. In 2010 is ze daarmee gestopt; tot de zomer van 2008 was ze daarbij ook zelf actief in het zwembad.

Wij wensen haar familie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Het bestuur van Redeoss


Nieuw in 2018 is de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in Delft, Midden-Delfland, Lansingerland, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. In 2018 wordt een totaalbedrag van € 75.000 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe campagne vervangt de Rabobank Sponsorfietstocht, waar verenigingen en stichtingen konden fietsen om een donatie te ontvangen.

Meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne in 2018
Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen zich tussen juni en september aanmelden voor deze campagne. Dat heeft Redeoss inmiddels gedaan. Vervolgens ontvangen alle leden van Rabobank Zuid-Holland Midden op 2 oktober een digitale stemkaart waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en stichting(en). In de Rabo Bankieren App of via Rabo Internetbankieren kun je eenvoudig je e-mailadres doorgeven of aanpassen.


Redeoss gaat ook dit jaar weer meedoen met de Grote Clubactie. Zoals iedereen weet moeten we acties ondernemen om de verhoogde kosten voor de huur van de kleine en de grote sportzaal en het zwembad te kunnen bekostigen. Om het sporten bij Redeoss betaalbaar te houden, moeten we proberen om met z'n allen extra inkomsten te genereren.

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas!

Alle leden kunnen (uiteraard) meedoen met de Grote Clubactie. Voor degene die voor Redeoss de meeste loten weet te verkopen stelt de penningmeester weer een leuke prijs beschikbaar!

Lotenverkopers van de Grote Clubactie mogen vanaf zaterdag 15 september op pad met de intekenlijsten. Elk lot kost € 3,- en daarvan gaat dus maar liefst € 2,40 naar de vereniging. Er wordt weer met machtigingen gewerkt. Dat betekent dat we slechts eenmaal langs de deur hoeven (alleen om te verkopen); de betaling vindt dan plaats via die (eenmalige) machtiging. De koper ontvangt het lotnummer via het bankafschrift.

De lotenverkoop van de Grote Clubactie begint dus op zaterdag 15 september. De uiterste inleverdatum van de boekjes met de verkochte loten is zaterdag 17 november. De trekking van de loterij is op woensdag 12 december. De publicatie van de trekkingsuitslag volgt dan op donderdag 13 december. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 100.000,-. Maar er zijn uiteraard ook nog vele andere kleinere prijzen.

Online lotenverkoop
Het is ook mogelijk om online loten te kopen voor de Grote Clubactie. Kent u iemand die op deze manier loten zou willen kopen voor Redeoss? Geef dan de volgende link door (beschikbaar vanaf zaterdag 15 september):


http://clubactie.nl/actie/Redeoss


Contactpersoon
De coördinator van de Grote Clubactie voor Redeoss is Job Duijndam (e-mail: job@redeoss.nl).


Archief

Minder recent nieuws kunt u vinden in het archief:

Weet u nog meer nieuws dat hier eigenlijk gemeld zou moeten worden? Neem dan a.u.b. contact op met de webmaster: Roelof Koekoek stuur een e-mail


Laatst gewijzigd op 8 september 2018